Stagiair bij évanie

02 april, 2018

Vanaf april t/m juli 2018 zal Joeri de Leeuw stage lopen in onze praktijk. Joeri zit in het laatste jaar van de opleiding oefentherapie cesar aan de Hogeschool Utrecht. Hij stelt zich hieronder graag aan u voor.

“Hallo, ik ben Joeri de Leeuw, ik volg de opleiding oefentherapie Cesar op de hogeschool Utrecht en zit in mijn afstudeerjaar.  Ik loop stage bij Stephanie en zal dus bij uw behandeling aanwezig zijn.
Heeft u er bezwaar tegen dat ik aanwezig ben tijdens de behandeling meld dit dan gerust bij de therapeut of bij mij.

Iets over mij: Ik ben 27 jaar oud en woon in Dongen. Ik handbal al 17 jaar bij hv dongen, waar we hoofdklasse spelen. Ik heb gekozen voor de opleiding oefentherapie, omdat ik graag met mensen bezig ben en ze graag van hun klachten af help. Verder wil ik graag weten hoe het menselijk lichaam in elkaar zit en hoe ik dit kan ‘verbeteren’. Deze praktijk leek me erg interessant door de vele specialisaties. Ik hoop hier een hoop bij te leren. Vandaar mijn stage bij évanie.

Wilt u nog iets weten vraag het gerust.

Tot ziens in de praktijk.

Met vriendelijke groet,
Joeri de Leeuw”

Wij zullen u voorafgaand aan de behandeling altijd vragen of de aanwezigheid van Joeri wenselijk is. Zo niet, dan mag u dit uiteraard altijd aan ons kenbaar maken.

terug naar vorige pagina