tel. 0161 700227

Wat is Oefentherapie?

Oefentherapie Cesar is een erkende paramedische behandelmethode gericht op het behandelen en voorkomen van klachten die zijn ontstaan door bijvoorbeeld een verkeerd houdings- of bewegingspatroon, een ziekte/aandoening, een verkeerde ademhaling, zwaar of belastend werk, een ongeval of ouderdomsklachten. Uw hulpvraag staat centraal in de behandeling.

Uw expert op het gebied van houding en beweging

Een oefentherapeut is een expert & eye-opener op het gebied van houding en beweging. De oefentherapeut onderscheidt zich door verder te kijken dan de klacht zelf. Uw houding- en beweeggedrag wordt geanalyseerd. U wordt zich bewust van inefficiënte gewoontes en leert deze te verbeteren. De therapie, tips en adviezen die u krijgt zijn praktisch en op uw persoonlijke situatie afgestemd. U leert klachten wegnemen, verminderen en voorkomen.

évanie heeft veel ervaring en affiniteit met het behandelen van hoofdpijn en spanningsklachten, nek- schouder- en armklachten, (lage) rugklachten, hernia, scoliose, ademhalingsklachten, klachten voortkomend uit werk of sport en slaapproblemen.