Slaaptherapie in Breda

09 maart, 2015

Slaaptherapie bij évanie in Breda.
Sinds enkele maanden is Stephanie Beers begonnen met het geven van slaaptherapie. Een vorm van oefentherapie gericht op het behandelen van diverse soorten slaapproblemen. Steeds meer mensen melden zich aan voor het volgen van deze therapie. Het gaat hierbij om mensen met inslaapproblemen, doorslaapproblemen of het probleem van te vroeg wakker worden in de ochtend.

De therapie wordt als erg zinvol ervaren en mensen gaan vaak na de eerste intake al met een goed gevoel naar huis. In de intake wordt het slaapprobleem en de gehele 24 uurs circel besproken. Vervolgens krijgt men al gelijk een aantal tips/adviezen mee naar huis waarmee gestart kan worden. Inmiddels hebben al meerdere mensen de slaaptherapie met succes en naar tevredenheid afgerond. Hun slaapkwaliteit en functioneren overdag is meetbaar verbeterd! Binnenkort volgen enkele patientenervaringen.

Slaaptherapie door de oefentherapeut:
"Een actieve aanpak van slaapproblemen waardoor u zelf weer grip krijgt op uw nachtrust, uw slaapkwaliteit en uw functioneren overdag!"

Meer informatie over slaaptherapie bij évanie in Breda vind u hier. Vragen? Neem gerust contact met mij op of bel naar 06-20142541.

Met vriendelijke groet,
Stephanie Beers

terug naar vorige pagina