tel. 0161 700227

Yvonne, 52 jaar. Nek- en rugklachten

15 mei, 2012

Hallo, ik ben Yvonne 52 jaar. Ik was al een tijdje onder behandeling bij Monique voor rugklachten. Zij heeft mij altijd uitstekend geholpen, zeker ook toen er nekklachten en zware hoofdpijn bijkwamen.  Ik vond het heel jammer dat ze bekend maakte dat ze er mee ging stoppen.

Maar... de praktijk zou over genomen worden door Stephanie. Ik was natuurlijk heel benieuwd, ook omdat ik de groepslessen volg. Toen ik Stephanie voor de eerste keer zag, zag ik al gelijk, dat gaat helemaal goed komen.

We zijn nu een half jaar verder en ik ben super tevreden over Stephanie. Ze heeft me erg goed geholpen met het letten op mijn houding en dat is heel belangrijk is wel gebleken. En dan is het zo leuk als ze me een volgende keer ziet zitten en zegt; wat zit je mooi recht, Yvonne. Dat is dan een teken dat je goed bezig bent. En zo`n bemoedigend woordje doet mij dan zo goed, ook daar is Stephanie een kei in.

Ook de groepslessen geeft ze heel goed, fijne oefeningen en heel afwisselend zodat iedere week een ander deel van ons lichaam aan bod komt.

Stephanie, dank je wel voor je lieve zorgen en natuurlijk blijf ik met veel plezier je groepslessen volgen.

Yvonne

terug naar vorige pagina