tel. 0161 700227

Werkplekbezoek bij Ruud, kok

02 september, 2013

Na een nekoperatie enige jaren geleden zijn er weer nekklachten opgetreden, een gedeelte van deze klachten zijn chronisch. Op advies van de neuroloog ben ik doorverwezen naar een cesar therapeut. Langs deze weg ben ik bij évanie terechtgekomen.

Na enkele behandelingen was er al een redelijke vooruitgang, maar tijdens mijn werkzaamheden als kok bleef het lastig om alle adviezen op de juiste wijze uit te voeren. Daarnaast heb ik nog enkele administratieve werkzaamheden waarbij er ook klachten optraden.

Stephanie heeft daarom een werkplekbezoek uitgevoerd. Samen hebben we alle specifieke handelingen die klachten geven uitgevoerd en besproken, op de werkvloer en kantoor. Het was een uitgebreid en zeer prettig bezoek, waar ik erg veel advies van Stephanie heb gekregen. Na haar bezoek ben ik hier erg op gaan letten en kan nu veel beter alle handelingen uitvoeren zonder dat de klachten terugkomen.

De behandelingen en werkplek bezoek hebben mij erg geholpen om mijn klachten te verminderen. Dank hiervoor en succes met de praktijk.

terug naar vorige pagina