tel. 0161 700227

Rob, 52 jaar. Chronische nekklachten

28 juni, 2013

In februari ben ik door mijn neuroloog doorverwezen naar oefentherapie cesar. Ik heb vrij ernstige chronische nekklachten die niet operabel zijn. Daarom heb ik een nekkraag gekregen en het advies om cesartherapie te gaan volgen.

Ik heb bij évanie geleerd om met mijn beperkingen en chronische nekklachten om te gaan, zodat ik mezelf hier nu in kan redden. Mijn doel om onafhankelijk te worden van de nekkraag is bereikt. Bij aanvang droeg ik ongeveer 10 uur per dag mijn nekkraag. Inmiddels ben ik volledig onafhankelijk van mijn nekkraag en kan ik dit met mijn verbeterde houding en spierkracht opvangen.

Voor de behandelingen kon ik bijna niks meer en had ik veel pijn. Nu kan ik bijna alles weer en weet ik goed waarop ik moet letten. De vooruitgang in mijn functioneren schat ik op zo`n 90%. Mijn houding is verbeterd, mijn manier van bewegen en mijn bewustwording en inzicht. Wat ik vooral geleerd heb is om, d.m.v. de gekregen houding- en beweegadviezen, creatieve oplossingen te vinden om toch mijn doelen te bereiken.

Ik kan jou als therapeut zeker aanbevelen en ben erg tevreden over het bereikte doel en je behandelingen.

terug naar vorige pagina