tel. 0161 700227

Jos, 57 jaar. Nek- en rugklachten

17 mei, 2012

Let jij wel goed op hoe je zit ... en sta je wel voldoende recht?

Na jaren gebruik slijt zo`n verkeerde houding er ongemerkt in, totdat ... de klachten komen en niet meer uit zichzelf verdwijnen.  Zo ontstonden bij mij de pijnlijke nek- en rugklachten die na fysiotherapie slechts een tijdelijk verbeter-effect gaven. Tijd om het over een andere boeg te gooien en de cesartherapie op te zoeken!

Dan merk je pas hoe onbewust je 57 jaar lang bent omgegaan met je lijf en leden. En merk je ook wat het is om bij een enthousiaste en dynamische therapeute als Stephanie op bezoek te zijn. In betrekkelijk korte tijd is het haar gelukt om mij weer recht op het pad te krijgen. Heerlijk als je zonder beletsel weer kunt sporten en in de tuin kunt klussen en niet te vergeten gewoonweg weer zonder pijn op je werk zit!!

Om te waken dat ik niet in het oude patroon verval, ga ik wekelijks naar de groepsles voor fitness- en oefentherapie. Je komt na een halfuur weer herboren terug na het rondje oefenen onder de bezielende leiding van Stephanie en tijdens de vrije fitness stuurt ze je ook geregeld bij.

Geweldig zo´n personal coach. Waar vind je dat?!

Jos

terug naar vorige pagina