tel. 0161 700227

Johan, 48 jaar. Ademhalingstherapie

27 augustus, 2014

Als gevolg van pijn- en benauwdheidsklachten op mijn borst ben ik op zoek gegaan naar een therapeut(e) welke mij kon helpen met ademhalingstechnieken. Ik ademde vaak heel kort,oppervlakkig en hoog. Dit resulteerde vaak in kortademigheid en snel vermoeid voelen.

Stephanie heeft me op een duidelijke en deskundige wijze duidelijk gemaakt dat het mogelijk was om deze (adem)patronen te gaan doorbreken. Hiervoor heeft zij een plan van aanpak voorgesteld waar ik me goed in kon vinden. Stap voor stap ben ik met haar hulp gaan leren wat beter, prettiger en gezonder is qua ademhalen. Soms weer even terugvallen in oude patronen, maar door constante herhaling weer terug gaan naar het “nieuwe ademen!" Goed vond ik ook de opdracht(en) welke ik mee kreeg ter reminder gedurende de tijd tussen twee consulten.

Nu is het nieuwe (goede) ademen van heel bewust nieuw ademen verworden tot een onbewust nieuw ademen. Ik heb dit mezelf met hulp van Stephanie en de ademhalingstherapie dus eigen gemaakt. Al met al ben ik blij met de lessen en adviezen van Stephanie. Deze hebben mij echt geholpen mijn klachten te verminderen en te laten verdwijnen.

terug naar vorige pagina