tel. 0161 700227

Isa, 21 jaar. Nek- en rugklachten

06 augustus, 2013

Ik ben Isa, 21 jaar.
Vanaf mijn 15de heb ik erg last gekregen van mijn nek en rug. Er zijn toen foto`s van mijn rug gemaakt en daar bleek uit dat ik een scoliose had. Door de klachten die ik daardoor had ben ik vaak door gestuurd naar fysio, manuele therapie en osteopathie. Dit werkte bij mij wel maar de klachten kwamen steeds weer terug. Toch maar weer naar de huisarts om te vragen wat ik daar nou mee moest.

Na vele bezoekjes bij voornamelijk de fysio en het vele trainen van mijn nek en rug spieren kwam ik terecht bij évanie voor oefentherapie cesar. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten. Er werd mij de vraag gesteld wat ik hoopte op te lossen bij deze therapie. Mijn antwoord was: "Dat mijn klachten minder worden en niet meer met deze mate van pijn terug komen". En dat is gelukt. Met deze therapie ben ik geholpen aan mijn pijnklachten, maar heb ik ook geleerd hoe ik pijnklachten kan voorkomen én hoe ik het beste om kan gaan met mijn lichaam.

Ik raad Cesar aan omdat niet alleen je pijnklacht word behandelt, maar je ook leert hoe je het kan voorkomen. En dat is toch wat men wil lijkt mij?

Stephanie, dankjewel voor de leerzame therapie , ik heb er veel baat bij gehad en nu nog steeds elke dag.

terug naar vorige pagina