tel. 0161 700227

Erik, 46 jaar. Tintelingen in de rechter arm

13 oktober, 2014

Ik ben Erik, 46 jaar.

Afgelopen jaar kreeg ik last van tintelingen in mijn rechterarm zonder enige aanleiding. Na een bezoek aan de neuroloog werd ik doorverwezen naar een cesartherapeut gespecialiseerd in onder meer “het verbeteren van de houding”, voordat er verder gezocht zou worden in een hernia-achtige aandoening.

Na een uitgebreide intake waar de klachten goed in kaart werden gebracht, konden we beginnen aan het behandelplan. Een sterk punt tijdens de behandeling was het feit dat ik het direct in de praktijk kon toepassen. Voorbeelden hiervan zijn, bewust nadenken over de zithouding achter je bureau, afwisseling zoeken en algemene rekoefeningen. Daarnaast is er met massagetherapie de bron van mijn klachten aangepakt, zodat ik in een relatief korte periode geheel klachtenvrij was.

Mijn dagelijkse werkzaamheden stellen mij niet altijd in de gelegenheid om te allen tijde de adviezen uit te voeren. Dit resulteerde in een kleine terugval, maar één telefoontje naar Stephanie was voldoende om mijn klacht weer te behandelen en mij opnieuw zonder klachten te laten werken. Deze persoonlijke en op maat gesneden benadering tref je niet zo vaak meer aan.

Daarnaast heeft Stephanie de gelegenheid geboden aan enthousiaste studente (Laura) om praktijkervaring op te doen, nadat zij dit met mij in het intakegesprek had besproken. Opvallend vond ik het feit dat de begeleiding gebaseerd was op vrijheid van handelen en wederzijds respect, waarbij er in mijn perceptie een duidelijke hiërarchie was.

Stephanie en Laura, bedankt en veel succes in de toekomst.

terug naar vorige pagina