tel. 0161 700227

Elvira, 28 jaar. Buik- en ademhalingsklachten

11 juni, 2014

Mijn ervaringen binnen deze praktijk zijn positief. Ik zocht naar een behandeling waarin ik uitleg, tips, en aanmoedigingen zou krijgen om beter om te kunnen gaan met hevige klachten in het gehele buik gebied.
\r\n

Aan het begin van een sessie wordt duidelijk uitgelegd wat de bedoeling is. Er is ruimte om als patiënt in te haken op het verhaal, maar het is mooi hoe Stephanie je terug brengt naar het moment, als je gedachten afdwalen.
\r\n
 
\r\n
Ik vond het lastig om mezelf open te stellen voor allerlei veranderingen. Elke keer bleef Stephanie mij uitnodigen om nieuwsgierig te blijven, waardoor ik weer een stapje verder kwam. Omdat ik vertrouwen had in de werk/behandelwijze bleef ik ook gemotiveerd. In korte tijd kan er veel moois bereikt worden!

Als het tussentijds nodig was, stond Stephanie mij per tel/mail te woord. Dit is voor mij buiten de gemaakte afspraak om, zeer belangrijk geweest, om meer vertrouwen in mijn lichaam terug te krijgen. Mijn dank hiervoor!
\r\n
 
\r\n
Na de fijne, gestructureerde behandelingen heeft het me nog een aantal maanden gekost om mezelf stabieler te voelen, wat zorgt voor een fijner welbevinden! Ik verwachtte vooraf niet veel, door eerdere bezoeken aan diverse andere hulpverleners. Ik hoopte dat mijn eigen kracht weer meer naar boven zou komen, en ik mede hierdoor mijn activiteiten uit zou kunnen breiden. Dit is gelukt!

Je hoeft niet te schromen om contact te leggen met deze praktijk, omdat er veel verminderd en zelfs opgelost kan worden. Ook bij complexere zaken, zo is mijn eigen ervaring.
\r\n
 
\r\n
Stephanie, ontzettend bedankt voor je hulp! De ademhalingstherapie tips zijn goed toepasbaar in mijn dagelijkse bestaan. Zet het voort!

terug naar vorige pagina