tel. 0161 700227

Anja, 54 jaar. Schouderklachten en houdingsverbetering

26 januari, 2013

Eind september heb ik me bij évanie aangemeld wegens pijnklachten tussen mijn schouderbladen. Daarnaast wilde ik graag werken aan het verbeteren van mijn houding en het versterken van mijn rug.

Na 54 jaar zag jij in één keer wat er mis was. Met een drietal simpele oefeningen die weinig moeite kosten en die ik makkelijk in mijn dagelijks leven kon toepassen was de pijn na 5 behandelingen al fors verminderd. Het was fijn dat ik door jou praktische oefeningen niet dagelijks een half uur tijd vrij heb hoeven plannen om te oefenen.

Op zich was het mij bekend dat mijn balans kwa houding niet goed was. Jij zag meteen dat de balans tussen boven- en onderrug niet goed was. Ik heb altijd de gedachte gehad dat ik goed rechtop moest zitten, maar wat is nou recht? Ik heb inmiddels geleerd dat ik in een correcte sta- of zithouding veel meer mag ontspannen. Hierdoor houd ik mijn werk en andere dagelijkse activiteiten nu veel beter vol. Inmiddels ben ik volledig klachtenvrij en weet ik hoe ik dit zo moet houden.

In de therapie hadden we goed contact en een fijne klik. Je bent duidelijk, efficiënt en doelgericht!

Ontzettend bedankt voor alles!

Anja.

terug naar vorige pagina