tel. 0161 700227

Adrianus, 79 jaar. Peesinklemming schouder

23 juli, 2012

Iets meer dan een maand geleden werd ik naar évanie verwezen voor therapie. De huisarts heeft mij verwezen i.v.m. terugkerende pijnklachten aan mijn rechter schouder, in 2008 ben ik aan deze schouder geopereerd en hebben ze mijn slijmbeurs weggehaald.

Ik had totaal niet verwacht dat deze therapie voor mijn klacht zou gaan helpen, aangezien ik al lang met deze pijn loop en nog geen enkele therapie het gewenste resultaat had. Stephanie vermoedde dat er sprake was van een peesinklemming in mijn schouder en heeft hier de behandeling op gericht.

Het huidige resultaat, na 6 a 7 behandelingen, heeft me verrast. Ik ben voor 90% pijnvrij! Ook kan ik mijn rechter arm nu weer volledig bewegen zonder pijn. Alleen bij werkzaamheden boven schouderhoogte voel ik nog wel eens wat lichte pijn. Verder kan ik alles weer.

De oefeningen blijf ik doen en ik houd nu ook rekening met de manier waarop ik bijvoorbeeld een boodschappentas of iets dergelijks til. Ik heb geleerd mijn elleboog altijd licht gebogen te houden en de tillen vanuit mijn armspieren in plaats van vanuit mijn schouder.

De praktische tips en oefeningen hebben me goed geholpen en ik ben erg blij met het snelle resultaat.

Bedankt!

terug naar vorige pagina