tel. 0161 700227

Wil, 52 jaar, acute lumbale hernia.

04 februari, 2015

Na een acute onderrug hernia te hebben opgelopen, afgelopen augustus, werd ik doorverwezen naar de neuroloog. Deze had gelijk door wat er aan de hand was. Dus ja, fysiotherapie dan maar? Niet dus, hij raadde me cesar/mensendieck aan. Ik weet nog dat ik vroeg aan hem, wat is dat? Nou meneer, dat is oefentherapie. Oefentherapie, wat moet ik daar nu mee? Daarmee komt die zenuw toch niet uit de knel? Nou, was met dat even een vergissing!

Ondanks dat ik best wel sceptisch was heb ik toch een afspraak gemaakt met Stephanie van évanie. Met tegengestelde gevoelens ben ik naar de praktijk gegaan voor een intake gesprek. Toen een heel goed intake gesprek gehad waarin ook gevraagd werd wat mijn verwachting was van de therapie. Nou die verwachting van mijn kant heb ik flink omhoog moeten schroeven, na de eerste sessie al! Echt geweldig hoe met elke sessie de pijn en stramheid verdween. Na een aantal sessies was ik voor het eerst in jaren pijnvrij!!!

Ik heb super goede uitleg en begeleiding bij de oefeningen en houdingscorrecties gehad. Alles werd ook zeer begrijpelijk en overzichtelijk in een schriftje gezet dat mee naar huis kon worden genomen. Ik heb pas geleden door een foute manier van sneeuwruimen flink last gehad van mijn rug, maar dankzij de oefeningen gaat het nu alweer stukken beter! Ik ben ervan overtuigd dat door te blijven oefenen en corrigeren deze problemen weer snel voorbij zullen zijn.

Al met al dus een zeer goede ervaring met évanie en zeker ook met Stephanie!
Toppie! Een aanrader!

Wil

terug naar vorige pagina