Praktijk beëindiging per 2024

05 juli, 2023

Beste (oud) patiënten,

Na 12 jaar heb ik helaas moeten beslissen om eind 2023 te gaan stoppen met mijn praktijk évanie.
Door onverwachte omstandigheden: het vertrek van mijn beide collega's per september waarmee 50% van de praktijkcapaciteit wegvalt en het niet kunnen vinden van vervanging, is het voor mij per 2024 helaas niet meer mogelijk om, naast mijn jonge gezin, de praktijk voort te zetten.

Ik doe mijn werk ontzettend graag, maar alle bijkomende, tijdrovende en kostbare verplichtingen eromheen maken het steeds uitdagender om het vol te kunnen houden als zelfstandige. In 2011 ben ik gestart met 1 dagdeel en dit heb ik in de afgelopen jaren weten op te bouwen naar een meer dan fulltime draaiende praktijk. Ik ga hier nu op mijn hoogtepunt mee stoppen. Deze beslissing gaat me enorm aan het hart.

Hoe nu verder?
• Per september verlaten Emma en Kitty de praktijk, zij zetten hun carrière elders voort.
• Vanaf september draait Stephanie de praktijk alleen door op nevenvestiging Gezondheidscentrum Dorst Zorg aan de Rijksweg 118 in Dorst, www.dorst-zorg.nl
• Per augustus stoppen we op onze nevenvestiging MC Donk aan de Essendonk 7a in Breda.
• Per september sluiten we helaas ook de deuren van onze fulltime hoofdlocatie binnen MC Westerhage aan de Muizenberglaan 13 in Breda.
• Per januari 2024 treed Stephanie in dienst bij Gezondheidscentrum Dorst Zorg om binnen dit fijne team haar huidige werkzaamheden als Oefentherapeut Cesar, Slaapoefentherapeut en Adem- en ontspanningstherapeut, voort te kunnen zetten.
• De meeste patiënten zullen met Stephanie 'mee verhuizen' naar deze locatie.
• Voor de patiënten waarvoor Dorst te ver weg is zal Stephanie een passende oplossing zoeken in overleg met zowel de patiënt als collega therapeuten in Breda.
• Évanie blijft bestaan voor eventuele diensten, workshops en presentaties op ZZP-basis.

Het praktijktelefoonnummer 06-2042541, mailadres info@evanie.nl en de website zullen voorlopig blijven bestaan om voor een soepele overgang te kunnen zorgen.

Als laatste wil ik jullie enorm bedanken voor jullie vertrouwen in mij en in de praktijk. Ik hoop dat ik, ook in de nieuwe formule, voor jullie klaar kan blijven staan. 

Met vriendelijke groet,
Stephanie Beers

terug naar vorige pagina