Werkplekbezoek bij RB-Media

20 februari, 2019

RB-media is de kracht achter onze mooie website. Wij, Laura en Stephanie, stonden uiteraard graag voor hun klaar om alle medewerkers te helpen bij het verbeteren van hun werkplek- en werkhouding.

Rudy Beers: “Vandaag hadden we bij RB-Media Internet Solutions het team van évanie op bezoek! De werkplekken van alle collega's werden afgesteld op basis van houding- en beweegpatronen. Door de oplossingsgerichte en preventieve aanpak van Stephanie Beers en Laura van Acker zijn we in staat om overbelasting- en werkgerelateerde klachten op te heffen, te verminderen en/of te voorkomen. Bedankt dames!!” 

Ze waren allemaal erg nieuwsgierig naar de verbeterpunten. ‘Ik weet dat mijn houding niet goed is, maarja, geen idee hoe het beter kan’ was vandaag een veelgehoorde opmerking. Gelukkig creëerden we samen een prettige en ergonomische werkplek wat resulteerde in een optimale en ontspannen werkhouding. Veel enthousiaste medewerkers die weer met plezier en klachtenvrij kunnen verder werken, daar doen we het voor! “Voorkomen is beter dan genezen”.

Ook geïnteresseerd in werkplekadvies? Klik hier voor meer informatie.

werkplekbezoek RB-Media

terug naar vorige pagina