tel. 06 20 14 25 41

Oefentherapeut Emma

Mijn naam is Emma Franssen, praktijkmedewerkster bij évanie. Met veel plezier en enthousiasme ben ik sinds augustus 2018 als zzp'er werkzaam bij évanie.

Specialisaties: Oefentherapeut Cesar, Slaapoefentherapeut voor volwassenen, Sportoefentherapeut.Over de therapeut

In 2016 heb ik de HBO opleiding Oefentherapie Cesar (Bachelor of Health) afgerond. Hierna heb ik mijn passie voor sport uitgebreid naar het werkveld en heb ik in 2017 de Post-HBO opleiding Sportoefentherapie met succes behaald. Door mijn ervaring in allerlei richtingen kan ik u, naast sportgerelateerde klachten, ook helpen met allerlei andere problematiek. Ik ben werkzaam op beide praktijklocaties van évanie. 

Naast mijn werk ben ik vaak te vinden op en rondom de hockeyvelden van B.H.V. Push waar ik met veel plezier mijn sport uitvoer. Opleidingen en trainingen

2014 Cursus; Reanimatie en AED

2014 Minor; Toegepaste psychologie

2017 Opleiding; Post-HBO Sportoefentherapie

2019 Cursus; Slaapoefentherapie voor volwassenen
Nevenactiviteiten

Ik neem een paar keer per jaar deel aan intercollegiaal overleg en diverse regiovergaderingen. Daarnaast ben ik ook werkzaam als zzp’er in Oud Gastel, Willemstad en Hoogerheide. Hierbij ben ik onder andere werkzaam in een revalidatieteam waarbij ik mensen help met complexe klachten in een multidisciplinair traject.

Meer informatie

Ik ben lid van de VvOCM, Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (lidnr. 400850) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (kp-nr. 49100989793).

Emma is lid van de beroepsvereniging VvOCM en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici