tel. 06 20 14 25 41

Oefentherapeut Emma

Mijn naam is Emma Franssen, praktijkmedewerkster bij évanie. Met veel plezier en enthousiasme ben ik sinds 2018 als ZZP’er werkzaam bij évanie.

Specialisaties:
Oefentherapeut Cesar, Slaapoefentherapeut voor volwassenen, Adem- ontspanningstherapeut en Sensorisch integratie-therapeut voor volwassenen (middels ASITT).Over de therapeut

In 2016 heb ik de HBO-opleiding Oefentherapie Cesar (Bachelor of Health) afgerond en in 2017 de Post-HBO opleiding Sportoefentherapie. Sinds 2019 ben ik ook werkzaam als Slaapoefentherapeut voor volwassenen en help ik mensen met inslaap-, doorslaap,- en te vroeg wakker word problematiek. In 2022 heb ik de Post-HBO opleiding tot sensorische integratietherapeut afgerond en kan ik middels het ASITT-protocol mensen begeleiden die een verstoring in hun prikkelverwerking hebben (bijv. na een whiplash, COVID-19 of Niet Aangeboren Hersenletsel). Zie hierover meer informatie op de pagina sensorische integratie.

Ik woon samen met mijn vriend in Breda. Naast mijn werk ben ik vaak te vinden op en rondom de hockeyvelden van B.H.V. Push waar ik met veel plezier de sport uitvoer. Of ben ik te vinden op de racefiets door Brabant of Limburg.Opleidingen en trainingen

2014 Reanimatie en AED cursus

2014 Minor toegepaste psychologie

2017 Instituut voor zorgprofessionals; Sportoefentherapie

2019 Slaapoefentherapie voor volwassenen

2022 Sensorische integratie voor volwassenen middels ASITT
Nevenactiviteiten

Ik ben tevens werkzaam als ZZP’er in Oud Gastel. Hierbij ben ik onder andere werkzaam in een revalidatieteam waarbij ik mensen help met complexe klachten in een multidisciplinair traject. Ik volg jaarlijks diverse cursussen, lezingen, symposia, bij- en nascholingen. Hierboven een selectie van cursussen die ik afgelopen jaren gedaan heb. Ook neem ik meerdere keren per jaar deel aan intercollegiaal overleg met mijn collega oefentherapeuten uit de regio Brabant. 

Meer informatie

Ik ben lid van de VvOCM, Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (lidnr. 400850) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (kp-nr. 49100989793).

Emma is lid van de beroepsvereniging VvOCM en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici